Můj kousek štěstí
Další vážná krize u Lucie Benešové na spadnutí?
Postrádá-li manželův zájem, může ho snadno získat jinde... Ctitelů má na internetu víc než dost!
Další vážná krize u Lucie Benešové na spadnutí?

Herečka Lucie Benešová (48) ze seriálu Dobré zprávy vypadá skvěle. I filmaři vědí, že má stále co nabídnout. Pořád točí lechtivé scény. Její manžel se musí mít na pozoru. Možná je to pro něj dokonce vzkaz.

Na své atraktivitě Lucie Benešová (48) neztrácí, spíš naopak. Svléknout se před kamerou pro ni stále není problém. I když sama říká, že opravdová nahota už je pro mladší. Hovoří se o tom, že nebýt manžela Tomáše Matonohy (51), dávno by sekla i se scénami, kde má na sobě třeba jen krajkovou košilku.

Známému baviči ale možná potřebuje poslat jasný vzkaz – koukej, co máš doma, všímej si mě! Proč by něco takového měla krásná herečka zapotřebí? Podle všeho proto, že si jejich vztah prochází problémy. O krizi se spekulovalo už loni. Benešová prý dokonce nějakou dobu bydlela na chalupě, kterou sama zvelebila do pěkného sídla.

Nemá zájem?

Objevovaly se domněnky, že se ze vztahu slavného páru vytratila vášeň a jeden po druhém už netouží tak, jako dřív. Jistě, málokterému vztahu vydrží náboj věčně. A tato dvojice je spolu už téměř dvaadvacet let.

Možná jde ale o vážnější problém, než „jen“ o vychladnutí vášní. Jako by herec a moderátor o manželku ani neprojevoval zájem.

Před časem o svém muži prohlásila, že když se seznámili, tak ji bavil a v té době si jí ještě všímal. Jako by tím nenápadně naznačovala, že už je všechno pryč.

Milenec?

Spekulace zlých jazyků hovoří o tom, že se Benešová stala v podstatě „domácím inventářem“. „Položkou“, se kterou každý, v čele s manželem, počítá a bere ji a její péči o rodinu automaticky. Podle herečky má Matonoha na ochladnutí zamilovaných gest univerzální odpověď.

Prý jí na první schůzce řekl, že když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Zdá se tedy, že tento „skřivánek“ buď definitivně dozpíval, nebo „jede“ hodně obehranou písničku stále dokola. Nikdo by se nemohl divit, kdyby si Benešová našla náhradu.

Minimálně v podobě člověka, který ji chápe, který ji vyslechne. Spekulovalo se o tom, že se během natáčení Slunečné sblížila s bývalým partnerem Filipem Blažkem (49). Kdysi tvořili pár, mají spolu dokonce syna, staré vášně se mohou snadno rozhořet…

Aby se nedivil

V seriálu Co ste hasiči si prý zase velmi dobře rozuměla s Václavem Koptou (57). Uvidíme, jestli se Matonoha „probere“, nebo nechá věcem volný průběh. Pak by se ale nemohl divit, kdyby jednou přišel domů a s večeří by na něj už nikdo nečekal.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz