Můj kousek štěstí

Další vyhrocená hádka

Lucie vyzařuje spoustu energie, což soutěživé muže vede ke snaze s ní soupeřit...

Tohle nikdy neskončí. Zpackaný vztah Lucie Borhyové (43) a Michala Hrdličky (32) je minulostí, nicméně vzhledem k péči o dceru Lindu (7) jsou oba protagonisté nuceni vídat se a komunikovat. Kdo něco podobného zažil, potvrdí, že to není žádná legrace.

Ostatně Lucie a Michal na sebe štěkali už v době, kdy si jejich obdivovatelé mysleli, že se samou láskou mohou sníst. Sportovní komentátor přiznává, že je horká hlava a pro ostré slovo nejde daleko, o blondýnce je zase známo, že chce mít ve vztazích navrch. Konfliktní situace bývaly na denním pořádku, jak uvedl sám Hrdlička.

A zdá se, že se sem tam vyskytnou i šest let po bouřlivém rozchodu, kdy Hrdlička dávno cukruje s jinou a Lucie se pyšní fešným právníkem Michalem Smečkou (33). Šeptá se, že v nedávné době došlo patrně v souvislosti s péčí o dceru k vyostřenému konfliktu. Dokonce se vyskytly hlasy tvrdící, že dokonce zasahovala policie.

Ať už to bylo jakkoli, jisté je, že moderátorka se k tomu nevyjádří. Je zvyklá mlžit do té míry, až je to směšné. Ještě roky po rozchodu s Řekem Niko Papadakisem (45) popisovala, jak je ve vztahu s ním spokojená. Zato Hrdlička mluví na rovinu. „Není to jednoduché a emoce jsou na obou stranách,“ řekl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden