Moje šťastná hvězda
Další zásah do soukromí
Vydra přijal nabídku do nového seriálu a se svou milovanou ženou se tak už neuvidí asi vůbec!
Další zásah do soukromí

Pořad Prostřeno! VÁCLAVU VYDROVI (66) a JANĚ BOUŠKOVÉ (67) dost možná zachránil vztah. Teď ale mají před sebou další těžkou zkoušku.

Když přišla Václavu Vydrovi (66) nabídka na roli v nově připravovaném seriálu, měl pochopitelně radost. Zprvu ji možná měla i jeho manželka Jana Boušková (67), která hraje v Ordinaci v růžové zahradě .

Moc dobře totiž ví, že je takový seriál jistotou pravidelného výdělku, který se vždycky hodí. Na druhou stranu je to ale také pořádný žrout času, což je pro manžele, kteří se dle svých slov doma sotva potkají, o něco méně příjemná stránka věci. Nebo jim to snad vyhovuje, že jsou spolu tak málo? 

Novou roli prý manželovi přeje.

Vrací se zpátky na obrazovky 

„Já jsem teď dlouho nic nenatočil. Vlastně od Kameňáku nic nebylo,“ postěžoval si před časem Vydra. A jako by si tím přivolal zajímavou nabídku do nově připravovaného seriálu z prostředí vodní záchranky.

Herec, který se vrátil do divadla, namlouvá s manželkou pořad Prostřeno! a pečuje nejen o statek v Malčanech, ale zejména o početné stádo koní, se tak bude muset nejspíš pořádně otáčet, aby vše stíhal. Navzdory tomu se ale prý velmi těší, až natáčení začne. Zbude mu ale vůbec ještě čas na ženu?

Vždyť už teď se doma sotva potkají. Vydra si dělá legraci, že kdyby se s manželkou vídali častěji, dost možná by to s nimi  fláklo. „Myslím, že je to tak dobře. Vždyť my se známe od doby, kdy jemu bylo patnáct a mně šestnáct a půl,“ přikyvuje Boušková, která se zřejmě jejich odloučením také nijak zásadně netrápí. 

Vždycky byl její oporou 

Manželé si po téměř čtyřiceti letech společného života nemají zřejmě potřebu něco dokazovat. Moc dobře vědí, jak to mezi sebou mají, a kdyby byl jeden nebo druhý nespokojený, nejspíš by se to snažili změnit. Boušková, která se v roce 1982 stala vdovou, říká, že jí byl Václav Vydra tehdy velkou oporou.

Pomáhal jí a měla pocit, že byl stále vedle ní. A to samé cítí zřejmě nejspíš dodnes, i když spolu tráví méně času, než by možná chtěla. Doma se totiž často buď nevidí vůbec, nebo se potkají až pozdě v noci. Když mají trochu více štěstí, stihnou se před prací alespoň společně nasnídat.

Naposledy spolu byli prý na Vánoce, kdy ani jeden nehrál a mohli si užít zaslouženého volna. Toho teď bude od jara se začátkem natáčení seriálu ještě méně. Nezbývá jim tak nic jiného než jen doufat, že si pro sebe najdou nějakou tu společnou chvilku dříve než o dalších Vánocích.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz