Moje šťastná hvězda

Další zrada a bolavé srdce?

Oblíbená herečka je prý zamilovaná, s novým nápadníkem to ale zřejmě nebude mít jednoduché. Je tu problém.

Trvalo dlouho, než se Pavla Tomicová (60) vzpamatovala ze zrady Ondřeje Malého (56). Sice už si za něj měla najít náhradu, ale má to mít jeden velký háček!


Hvězda seriálu ZOO už zase rozdává radost. Pryč je schlíplá Pavla Tomicová (60), která měla blízko k psychickému kolapsu. Náš zdroj, který k ní má blízko, ale nepřál si být jmenován, prozradil, že má herečka nového partnera.


Problém ale je, že se povídá, že nemá vyřešenou minulost. Asi proto ho Tomicová úzkostlivě tají. Někteří lidé nad tím ale jen nechápavě kroutí hlavou. Po tom všem, čím si prošla, by měla jít do vztahu s někým, s kým jen těžko může plánovat další kroky, protože má někde nedořešené závazky?


Zůstala zlomená


Před dvěma lety o Vánocích se jí zhroutil svět, když jí herec ze seriálu Agrometal Ondřej Malý (56) oznámil, že s ní dál nechce být, a odstěhoval se k její kamarádce Kristýně Kociánové (38), se kterou už má dnes syna Tomáše (1).


Tomicová zhubla pětatřicet kilo, sesypala se a musela si nechat pomoci od odborníků. Mohlo by se tedy zdát, že si bude dávat obrovský pozor na to, aby zase nezůstala s roztrhaným srdcem. Tím spíš, když z jejího prvního manžela se vyklubal gay, který jí utekl za jiným mužem.


Zkrátka toho má za sebou dost na to, aby se poučila. Na druhou stranu, kdo ji zná, tak ví, že jde do všeho naplno, a když miluje, tak se nedívá nalevo ani napravo. I za cenu toho, že skončí opuštěná. 


Měla ho nechat, aby si vybral?


Dlouho se totiž mluvilo o tom, že má Malý bokovku. Ona před tím ale podle všeho zavírala oči, odvracela se a nechtěla nic slyšet. Snad doufala, že čas všechno spraví a jeho románek skončí ve chvíli, kdy ho milenka přestane bavit. To se ale bohužel pro ni samozřejmě nestalo.


Je možné, že kdyby mu dala sama nůž na krk a nechala ho si  vybrat, mohl se leknout a Kociánovou nechat plavat. Tomicová by vyhrála a na vše by se postupně zapomnělo. Jsou to ale jen samá „kdyby“, která životě samozřejmě neplatí.


Chce s ním bydlet?


Některé informace z blízkosti herečky v posledních dnech naznačují, že by si svého nového partnerka mohla k sobě brzy nastěhovat. Pokud je to pravda, o to víc by bylo šokující, kdyby si nebyla jistá, jak to s ním bude dál. Proto jsme se v redakci shodli, že drbům o jeho minulosti nevěříme.


Podle nás by Tomicová do takového risku nešla. Spíš si ho oťukala, prověřila, s čímž jí téměř jistě pomohly i kamarádky. A dnes ví, na čem s ním je. Takže jestli plánují společné bydlení, jedině dobře, herečce podle všech jejích známých nový vztah svědčí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden