Můj kousek štěstí

Dáma s noblesou a hlasem, který sametově pohladí

Můj kousek štěstí

Jejím snem nebylo stát se zpěvačkou, toužila být krasobruslařkou, nebo učitelkou

Tvrdí o sobě, že je rodinný typ, přesto ji osud bral jednoho muže za druhým. Až do třetice našla toho pravého – o patnáct let mladšího. Je to skutečná dáma s mimořádným hlasem, otevřená všem žánrům, proto není nadšená, že se jí přezdívá „Lady Soul“.

Má smysl pro humor, proto se směje tomu, že muzikanti vylepšují její píseň Večerem zhýčkaná na Fernetem ztřískaná. Osud se s ní nemazlil, přesto se díky své píli a vůli dokázala vypracovat na jednu z největších hvězd naší populární hudby.

Na školu ji nevzali

Narodila se v Ostravě-Hrušově do katolické rodiny. Tatínek Vladimír byl varhaník a na střední škole učil hudební výchovu. Maminka Ludmila byla o mnoho let mladší než on a s Marií a jejím o dva roky mladším bratrem Vladimírem byla v domácnosti.

Do práce nastoupila, až když bylo Marii třináct. Ve školní družině dělala vychovatelku a zpívala v tatínkových sborech. Marie, ze všech stran obklopená hudbou, se už jako malé děvčátko učila hrát na piano. Jejím snem ale

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden