Můj kousek štěstí

Dámy jsou z něj paf

Můj kousek štěstí

Jenomže je šťastně ženatý

David Prachař (63) se seriálům nevyhýbá, viděli jsme ho ve Slunečné, Specialistech či Ohnivým kuřeti. Už roky žije ve spokojeném manželství s Lindou Rybovou (46).

Tatínek Ilja Prachař (†81) byl herec, maminka Jana (84), loutkoherečka, pochází ze známého rodu divadelníků Želenských. Se slavným otcem rozhodně nebyla nuda, pamatuje si David Prachař (63). Miloval prý večírky, popíjení.

Jednu dobu propadl vínu natolik, že kdyby mu to lékař včas nezakázal, nejspíš by ho to zabilo. Dokázal ale ze dne na den přestat pít. Na sklonku života ho víc a víc rozčilovalo, že ač si zahrál v devadesáti filmech a více než stu televizních inscenací, pro všechny byl Trautenberkem z Krkonošských pohádek.

I pro svého vnuka. „Mockrát se stalo, že jsme byli u dědy na chalupě a chodili se na něj koukat cizí lidi, ukazovali dětem, jak

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden