Můj kousek štěstí

Dana Batulková: Nenávist k Žilkové sílí

Drama kolem rozvodu Agáty Prachařové (35) a Jakuba Prachaře (36) vrcholí, obě tchyně si už brousí nože. Ke všemu se šeptá, že nevraživost, která mezi nimi panuje, má hlubší kořeny a pramení z dávných dob, kdy Veronika Žilková a Batulkové tehdejší manžel David Prachař (61) natáčeli divadelní představení Její pastorkyňa – tehdy si spolu měli začít románek.


To se nezapomíná! Hluboká nenávist byla roky schovaná v nejzazším koutě skříně, teď však vyplula na povrch. Dcera Žilkové Agáta a syn Batulkové Jakub se rozvádějí a matky řinčí zbraněmi.

Každá z nich je připravena vystartovat na obranu milované ratolesti. Ostatně drápky vystrkovaly už v době, kdy se spekulovalo, že miminko Mia (2), v té době ještě nenarozené, není Jakubovo. Teď už možná dojde i na pěstní souboj.

Dělí se majetek, a Dana Batulková se logicky bude obávat, aby milovaný syn nebyl oškubán jako kuře, protože rodinná vila údajně zůstane Agátiným majetkem. Hvězda seriálu Slunečná Batulková je tedy na číhané, ostražitá jako rys.

Běda, pokud se bude druhá strana pod vedením energické Veroniky Žilkové snažit jejího milovaného chlapečka ošidit! Ovšem i Veronika Žilková bude dbát na to, aby nebyl Agátě zkřiven ani vlásek. Bitva je na spadnutí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden