Můj kousek štěstí

Dana Batulková: Smíření s exmanželem?

Živá duše by nečekala, že budou někdy k vidění bývalí manželé Dana Batulková a David Prachař (61) pospolu, ba dokonce že se dají do hovoru. Ale zázraky se, jak je zřejmé, dějí.

Na přelomu tisíciletí prohlásila Dana Prachařův útěk za Lindou Rybovou (44) za osobní tragédii. „Říkala jsem si, že horší už to být nemůže,” vzpomíná křehká blondýnka na dobu, kdy jí vyhořel rodinný dům a otec jejích dvou dětí odešel za mladší kolegyní.

Zařekla se, že na toho zrádce do smrti nepromluví. A vida, seriál Slunečná všechno změnil. Dana Batulková tu hraje manželku pana starosty a David Prachař jejich souseda a dobrého kamaráda. Společných scén je celá řada, a tak diváci žasnou, že Dana a David, kteří si roky neřekli jediné slůvko, čile konverzují jako staří přátelé ze střední školy.

V kuloárech se ovšem šeptá, že to není zase tak jednoduché. Mimo kameru si spolu exmanželé nepovídají. Když musí stát nebo sedět vedle sebe, napětí by se dalo krájet. “Nechápu proč, mají spolu děti a je to dvacet let od rozchodu, už by  to mohli skousnout,” prozradil jeden z kameramanů.

Zdá se, že Slunečná, seriál o moderní Popelce, exmanžele nesmířil. Křivda, kterou Batulková cítí, je nejspíš i po tolika letech stále živá. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden