Můj kousek štěstí

Dana Batulková: Trpí psychickou poruchou?

To byste do ní neřekli! Herečka, která je zvyklá předvádět svůj talent jak na jevišti, tak před kamerou, a s obrovským nasazením, skrývá překvapivé tajemství.

Představitelka roztomilé Marcelky z kultovního seriálu Comeback je v civilním životě nesmělá. Ale takovým způsobem, že byste to od dramatické umělkyně nečekali. Trápí ji úzkosti, občas doslova panikaří. Obavy v ní vyvolává jakákoli větší společnost.

Mezi lidmi nevydrží dlouho. Co je to za záhadnou poruchu? Řadu let Dana Batulková vůbec netušila, jak svůj problém pojmenovat a jak k němu přístupovat. Zjistila, že patří mezi přecitlivělé introverty. To není nic mimořádného, ale Danu Batulkovou to deptá víc, než je obvyklé.

Někdy nedokáže ve společnosti ani otevřít ústa. Začne být rozčilená a nemůže promluvit. Následuje pocit sevřeného hrdla, potíže s dýcháním, bolesti na hrudi. V takovém okamžiku je pro Danu nejlepší ze společnosti rychle utéct.

Potřebuje být sama a mít možnost se vzpamatovat. Nejspíš se jedná o formu sociální fobie. Dana by měla vyhledat odborníka, psychologa. Vždyt herecká profese přítomnost lidí přece vyžaduje! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden