Můj kousek štěstí

Dana Batulková: Vdá se podruhé?

Obléci se do bílých krajek a říci ano muži svého života – sen snad každé ženy. Budete se divit, ale tomu se půvabná blondýnka Dana Batulková (58) jen směje. I když v jejím případě by se jednalo již o druhou svatbu.

Poprvé se vdala za herce Davida Prachaře (57), ten jí však po letech utekl za mladší kolegyní Lindou Rybovou (41). V současné době Dana žije s ředitelem Městských divadel pražských Ondřejem Zajícem (46).

Jsou spolu už deset let, bydlí v Danině rodinné vile v pražských Kolodějích, přesto prý o svatbě neuvažují. Herečka totiž tvrdí, že se za nic na světě znovu vdávat nebude. Připadá jí směšné stát se nevěstou oblečenou do krajek v osmapadesáti.

Život na psí knížku, nadivoko či, chcete-li, na hromádce, Daně naprosto vyhovuje. Když si slibují lásku a věrnost mladí lidé, kteří mají život před sebou, dojímá ji to, ale to je jiná situace. Jenomže má to háček! Batulková připouští, že teoreticky se může stát, že ji zamilovaný Zajíc požádá o ruku.

A co by pak dělala? Cožpak by mohla stroze odmítnout muže, který by před ní romanticky poklekl? Při té představě se herečka zachmuří a krčí rameny. V takové situaci by asi řekla ano. Proto doufá, že to jejího partnera nikdy nenapadne.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden