Můj čas na kafíčko

Dana Hlaváčová se rozhodla dobrovolně skončit, aby nedopadla jako její sestra!

Můj čas na kafíčko

Mladší z obou hereckých sester si dvakrát zahrála nevlastní sestru Popelky!

Vždy byla tak trochu ve stínu své slavnější sestry. Dana Hlaváčová (75) se kdysi několika rolemi zapsala do paměti diváků, ale svoji kariéru později dobrovolně ukončila.    

Když se řekne „herečka Hlaváčová“, většině lidí se okamžitě vybaví Jana Hlaváčová (82), legenda, manželka neméně oblíbeného Luďka Munzara (†85). Mladší Dana ale slávu své sestře nikdy nezáviděla.

Ačkoliv obě pocházely z rodiny, kde panovalo nadšení pro ochotnické divadlo, Dana po herecké kariéře nijak zvlášť netoužila. Dana hrála amatérsky i během studia na gymnáziu, ale měla namířeno do úplně jiné oblasti. Přála si studovat matematiku.

Nevadilo jí, že má být za ošklivou

Nakonec ale přece jenom zvítězila rodinná tradice. Dana nastoupila na DAMU a divadelní školu absolvovala v roce 1967. Získala

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden