Můj kousek štěstí

Dana Morávková (45) Jak bojuje s manželskou nudou

Dlouhých dvacet let jsou manželé herečka Dana Morávková (45) a hudebník Petr Malásek (52). Dana dobře ví, že ani v sebeideálnějším vztahu nebývá vše zalité sluncem.

Rovněž je jí známo, že manželství by nemělo dlouhodobě upadat do šedivého stereotypu, že se na něm musí neustále pracovat. Její oblíbené rčení je, že lepší než najít si plastického chirurga, se kterým omládnete, je najít si manžela, s nímž zestárnete.

Libuje si, že jí se to zaplaťpánbůh podařilo, že si partnera pro život vybrala dobře. Jak to dělá, aby slavnému hudebníkovi, který má spoustu fanynek, nezevšedněla? V prvé řadě myslí pozitivně, nedělá hysterické scény kvůli každé maličkosti a ráda a často se směje, protože muži, jak známo, špatně snášejí ufňukané ženy.

Navíc se podle ní s manželem mají tak rádi, že si nezevšední do konce života. Takzvanou ponorku prý doma nikdy nezažili. Petra vidí pořád takového, jakého ho poznala před jedenadvaceti lety. Většina jejích šatů je černé barvy, protože v černé se manželovi líbí.

V soukromí se herečka nelíčí, na dovolené s sebou kosmetickou taštičku nenosí, protože Maláskovi se nelíbí ženy připomínající abstraktní obraz. Nehádají se. Dana by to uměla, ale Petr je velice klidný. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden