Moje šťastná hvězda

Dana Morávková a Petr Malásek: Hádají se kvůli hloupostem

Myslela si, že ho to potěší, údajně to ale mělo úplně opačný efekt. Herečka Dana Morávková (47) pro svého manžela Petra Maláska (55) nedávno připravila tajnou narozeninovou oslavu. Chtěla, aby to pro Petra bylo překvapení, a také jí dalo spoustu práce to celé utajit.

Na oslavu pozvala také spoustu známých osobností a zároveň Petrových přátel. Mezi hosty nechyběly například zpěvačky Lucie Bílá (53) nebo Marta Kubišová (76). Obě na oslavě Petra vychvalovaly až do nebes a oslavu si patřičně užívaly.

Záměrně ji ignoroval?

Nicméně když na utajovanou oslavu dorazil Malásek, bylo vidět, že není zrovna dvakrát nadšený. Nejdřív bych pochopitelně zaskočený, ale když viděl tolik známých tváří najednou, rozhodl se, že nebude dělat žádnou scénu.

Na jednu stranu ho asi potěšilo, že se na jeho počest všichni sešli, ale na tu druhou si myslí, že ho o tom měla jeho žena informovat a případnou oslavu by prý naplánovali společně. Když Malásek na oslavu dorazil, překvapivě jeho žena nebyla tou první, ke které mířily jeho kroky. Petr se raději objal právě s Bílou a Kubišovou, k Morávkové chladně došel až poté a jeho pohled rozhodně nevěstil nic dobrého.

Drsně se pohádali

Na oslavě Malásek zřejmě nechtěl žádné drama, nicméně snad všichni si museli všimnout, jak to je mezi ním a jeho manželkou napjaté.Údajně si celou situaci vyříkali až doma. Morávková na svého muže vyjela, chtěla mu jen uspořádat překvapení, nicméně jako jeho žena nejspíš měla vědět, že on překvapení rád nemá. Byl by prý mnohem radši, kdyby se na uspořádání oslavy mohl také podílet, prý by pozval víc přátel, vybral by jiné místo.

Měl by totiž věci pod kontrolou, což on má rád. Morávková byla z jeho slov celkem smutná, nicméně doufá, že napětí mezi nimi brzy zmizí a vše nebude jen horší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden