Moje šťastná hvězda

Dana Morávková a Petr Malásek: Marně skrývají manželskou krizi?

Patří mezi stabilní páry českého showbyznysu, ale zdá se, že něco mezi nimi není v pořádku. Herečka DANA MORÁVKOVÁ (47) a PETR MALÁSEK (54) mají krizí?

Vždy se přede všemi snažili působit jako dokonalý pár, který snad nikdy nezažil žádnou hádku nebo krizi. Herečka Dana Morávková (47) je se svým manželem Petrem Maláskem (54) už téměř třiadvacet let, což rozhodně není málo.

Oba si své soukromí vždy střežili, málokdy vypustili ven něco ze svého soukromí. Oba se totiž báli, aby si nezkazili svou pověst idylického páru. Vcelku se jim to také dařilo, na všechny kolem se usmívali a jeden na druhého většinou pěl jen samou chválu. Skutečnost je ale jiná, už v minulosti se totiž provalilo, že Morávková Maláska komaduje a údajně ho i dokáže pěkně zesměšnit. V současnosti je ale situace zase o trochu jiná.

Samé zamilované fotky

Morávková, která je známou a oblíbenou herečkou, má pochopitelně své vlastní sociální sítě, jejichž prostřednictvím čas od času komunikuje se svými diváky a příznivci. Většinou sociální sítě využívala jako propagaci filmů a seriálů, ve kterých hraje. Bylo jí to doporučeno, a jelikož je pro ni její práce důležitá, snažila se sociální sítě využívat především kvůli své kariéře. Ale poslední dobou je tomu jinak. Na své sítě, které dřív sloužily čistě jen k pracovním účelům, začala Morávková přidávat zamilované fotky se svým manželem.Nešetřila také zamilovanými citáty, což některé její příznivce překvapilo.

Mají trable?

Dana to neměla ve zvyku, proto to většinu jejich příznivců dost překvapilo. Otázka je, proč má najednou Morávková potřebu jejich zamilované fotografie publikovat na svůj kdysi pracovní účet? Působí to, jako kdyby se všechny snažila o jejich lásce přesvědčit.Nebo se děje něco jiného? Nejspíš mají teď doma nějaké problémy, protože podle našich zdrojů na tom Morávková není psychicky dobře kvůli své roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde se ztratila malá Hanička.

Veškeré své stresy a nervy si nejspíš vylévá právě na tom nejbližším člověku a tím je Malásek. Zvláštní je, že potom se snaží, aby na sociálních sítích jejich vztah vypadal růžově. Jak dlouho budou skrývat problémy, než vyplují na povrch?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden