Můj kousek štěstí

Dana Morávková: Budou po ní muži opět vyžadovat sex?

Může se Dana Morávková (50) těšit na smršť nemravných návrhů? Protože když hrála potvoru v Rodinných poutech, pánové ji zvali do postele a jejího manžela divačky litovaly – protože má doma saň.

Hrozně ráda hraje potvory. Když jednu takovou, jmenovala se Andrea, ztvárnila v seriálu Rodinná pouta a později Velmi křehké vztahy, bylo pro ni riskantní i jít třeba do kavárny – stávalo se, že jí lidé nadávali. A to se možná bude opakovat.

Televize Prima natáčí osmidílný seriál Půlnoční zpověď, v němž se Dana Morávková objeví coby výstavní mrcha. S  výčitkami rozhořčených fanoušků, kterým splývá seriál s realitou, by se ještě smířila, ba co víc, je ochotna brát je s humorem. Jenomže nejde zdaleka jen o výčitky.

Chtěli ji zkrotit

„Když jsem točila seriál Rodinná pouta na Primě, dostávala jsem spoustu nabídek na sex. Někteří pánové mi psali, co všechno by se mnou prováděli. Hlavně Slováci psali, že mě zkrotí. To bylo sado maso,“ vzpomíná herečka.

A jejího manžela, hudebníka Petra Maláska (57), v té době zase litovaly divačky. Zastavovaly ho na ulici a hovořily o tom, že má s tou potvorou Andreou příšerný život. A aby ho aspoň trochu utěšily, zvaly ho na oběd.

Nelze vyloučit, že až se začne vysílat Půlnoční zpověď, do spořádaného života Dany a Petra se opět vloudí podobné dramatické situace. Mají se zřejmě na co těšit.

V Pohádce

Na druhou stranu, pětadvacet let trvající spokojené manželství herečky a muzikanta je natolik stabilní, že s ním sotva otřesou chlípné návrhy hrstky nemravů, ať už ze Slovenska, nebo těch našich.

„Poprvé jsme se potkali ve studiu při natáčení hudby – a od toho dne jsme byli spolu,“ vzpomíná Petr Malásek. Po prvním pracovním setkání skončili v podřadné špeluňce Pohádka.

Povídali si až do půl druhé hodiny ranní, pak se před domem Daniny mámy rozloučili a dopoledne v divadle požádal Petr Danu o ruku. A pohádka začala...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden