Můj kousek štěstí

Dana Morávková: Co doopravdy cítí k Čenskému?

Jak to mezi těmi dvěma doopravdy je? Nepřerostl náhodou jejich údajně pracovní vztah v něco více? O pohledném herci Janu Čenském (55) si i vrabci na střeše štěbetají, že zahledět se dlouze do očí hezké ženě pro něho není problém.

A dámy mu leží u nohou. Aby také ne, vždyť hrával pohádkové prince, a ty vždy představují ti nejhezčí mladíčci. Tmavovlasý nestárnoucí krasavec Čenský hraje s půvabnou kolegyní Danou Morávkovou (44) manželský pár, diváci je spolu vídají v téměř třech stovkách epizod slavného televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě.

"Mámo!" ozvalo se nedávno v zákulisí významné společenské akce. A přítomní se hned zvědavě rozhlíželi, komu Jan Čenský tohle důvěrné oslovení adresoval. Morávkové! Je jasné, že kdyby mezi nimi nepanoval přátelský vztah, žádné "mámo" by si Čenský dovolit nemohl.

Morávková pro něj má velkou slabost, což dokonce sama veřejně přiznala. Vyjádřila se v tom smyslu, že má přitažlivého hereckého kolegu ráda, a ačkoliv si to nikdy neřekli, cítí, že i on má rád ji. Co asi říká šokujícímu výroku Čenského žena a Morávkové manžel? Radostí jistě neskáčou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden