Můj kousek štěstí

Dana Morávková: Co se stalo se vzorným synkem?

Ještě loni si herečka Dana Morávková (44) s manželem Petrem Maláskem (51) pochvalovali, že s jejich nadprůměrně inteligentním synem Petrem (18) nemají nejmenší starosti.

Dokonce tvrdili, že se mu puberta obloukem vyhýbá. O jediného potomka Dana Morávková pečuje jako o vzácnou květinku. Sama pochází z navýsost intelektuální rodiny, tatínek byl uznávaný matematik, maminka inženýrka ekonomie.

Rodiče si přejí pro jediného syna nejzářivější budoucnost a mají dost peněz na to, aby mu ji umožnili. Petr Malásek junior se učil hrát na klavír, navštěvoval kroužek šachů, dramatický kroužek, hodiny angličtiny, tenis.

Přirozeně že chodí na jedno z nejdražších a nejprestižnějších gymnázií u nás. Člověk by tudíž řekl, že takové dítko hovoří výhradně spisovně a čte zejména historická díla Františka Palackého. Juniorův Facebook však hovoří docela jinou řečí, ne právě andělskou.

Zapsal se do komunity Kim Čong-un je vzorem dokonalosti či Kůň je jídlo, ne kamarád, fandí například stránce David Štilip mě okradl o pervitin a o mobil. Maminka se neznepokojuje. Tvrdí, že syn má prostě jen smysl pro humor.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden