Můj kousek štěstí

Dana Morávková je na roztrhání

Tak o tom se nesní ani těm nejslavnějším hvězdám. Dana Morávková (45) má tolik nabídek, že by jí mohly závidět i hollywoodské star! Jako v šatníku s oblečením se jimi probírá a většinu je jednoduše odmítá jako onošené ponožky.

"Nabídek mám opravdu hodně, nedokážu říct přesný počet, nicméně opravdu si vybírám a většinu nepřijmu," prozradila herečka otevřeně. Je vidět, že Morávkovou by chtěl mít ve svém pořadu každý režisér.

Vzdává se prý ale i těch nejlukrativnějších nabídek, jakými jsou reklamní spoty! Kdyby kývla jen na pár takových, se svým mužem Petrem Maláskem (52) a synem Petrem (18) by se Dana mohla za vydělané peníze celý rok jen slunit na Seychelách.

Jenomže herečka, jak je vidět, má už našetřeno tolik, že si může vybírat jen to, co jí baví. Někteří lidé z jejího okolí dokonce říkají, že Morávková má herectví spíš jako vedlejšák a věnuje se úplně jiným věcem.

"Dostává nabídky na soukromé akce, dokonce i na vlastní pořad, teď například zasedla místo Suchánkovi a Genzerovi v pořadu Kdo to ví?, dělá v rádiu, tvoří choreografie k filmům a muzikálům, pomáhá krasobruslařkám.

..." Vyjmenovává aktivity Morávkové člověk z blízkého okolí herečky. Tomu se říká život snů!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden