Můj kousek štěstí

Dana Morávková: Nemravné návrhy!

Herečka Dana Morávková (47) si vždy držela auru ženy, která má dokonale uspořádaný život. Žádné skandály, nevěry, pohnutá minulost. Nyní se však ukazuje, že i Morávková má svoji Pandořinu skřínku, ve které se skrývají velmi peprné záležitosti.

Herečka se svěřila s krušnou situací, kdy se stala obětí sexuálního zneužívání! Byla tehdy mladou začínající herečkou, když jí jakýsi producent měl nabízet roli ve filmu. Jenomže ta nabídka nebyla jen tak samo sebou.

Dotyčný po ní začal loudit sexuální služby. „Mně se to stalo, já nevím, asi kolem toho sedmnáctého nebo osmnáctého roku. Ten pán mě pozval na večeři a tam mi řekl, že abych mohla hrát nějakou roli, musí mě pořádně poznat," vypráví Morávková.

Detaily, které tyhle momenty provázely, cudná herečka raději vynechala. Není však pochyb o tom, že jí muž znenadání udělal něco, co ji šokovalo a velmi zasáhlo. "Já, jak jsem to nečekala a opravdu jsem v té době byla hodně naivní, protože maminka mi dala knížku Děvčátka, na slovíčko až v osmnácti, tak jsem byla taková vytřeštěná a rozplakala se,“ vysvětluje.

Něco takového se ale herečce nestalo poprvé a naposled. Později, již v dospělosti, se jí podobná příhoda stala znovu dospělosti. Kdo ví, jaké pikantní zážitky má Morávková ještě schované v rukávu... .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden