Můj kousek štěstí

Dana Morávková: Nemůžou jí odpustit nevěru

Jak si mohla "nabrnknout" slovenského hokejistu?! Právě takové výtky směřují teď k herečce Daně Morávkové. Proč?

Jak k tomu Dana Morávková přijde? Tak pečlivě si dlouhá léta budovala image vzorné manželky a matky, uhlazené, téměř bezchybné ženy. V showbyznyse dokázala nemožné – nikdy se kolem jejího manželství s hudebníkem Petrem Maláskem (52), s nímž má syna Petra (19), neobjevila sebemenší aféra nebo náznak, že by byl jeden z partnerů nevěrný.

Žádné hádky, manželské krize... Dana je brána jako vzor ctnosti. Když se objeví s mužem bok po boku ve společnosti, jsou jako dvě zamilované hrdličky. Tomuto páru opravdu nešlo nic vytknout. Rázem je ale všechno jinak.

Morávková má cejch, který už asi je tak nesmaže!.

Absolutní peklo má Morávková kvůli její roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Lidé si totiž její osobu až příliš spojují s rolí v televizi. Diváci zapomínají, že chování herečky na obrazovce řídí scénář a s jejím vlastním životem to nemá nic společného.

Herečku pak bombardují výčitkami a často ji i drsně napadají! Tím spíš, že její role doktorky Suché má k příkladné ženě daleko. V "Růžovce" totiž zahýbá svému seriálovému muži Janu Čenskému (56).

Což někteří berou jako realitu. Když prý v jednom seriálu hrála velmi schopnou Andreu, obraceli se na ni diváci s nejrůznějšími prosbami. "Byli bytostně přesvědčeni, že dokážu zařídit úplně všechno.

Jindy moje postava z nemocničního prostředí nemohla mít děti a jedna paní mi nabízela, jestli nechci adoptovat její holčičku, kterou má s nějakým Egypťanem," říká Morávková. Podle jejích slov to byl však úplný odvar toho, s čím se setkává teď.

Jan Čenský byl vždy miláček žen, zřejmě právě proto divačky tak těžce nesou, že mu Dana zahýbá s mladými zajíčky. Herečce to prý dávají pořádně zbaštit! "Ženy na ulici mi spílají, že podvádím Honzu Čenského, který je můj televizní partner.

Nechápou, jak je možné, že jsem schopná nabrnknout si nějakého slovenského hokejistu, když mám doma prince," svěřila se Morávková s tím, že si často musí vyslechnout i velmi peprné nadávky. Prý se už hrozí, jakou pikantní dějovou linii na ni scénáristé zase vymyslí.

Tohle by ji mohlo stát dobrou pověst!.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden