Moje šťastná hvězda

Dana Morávková: Plánuje nadobro skončit v televizi?

Role v nekonečném seriálu se jí začala zajídat. Herečka Dana Morávková (47) hraje doktorku Zdenu Suchou už nějaký ten pátek a únava na ní je znát. Peníze, které za účinkování v seriálu dostává, jsou sice pěkné, ale podle našich zdrojů už jí ani to v seriálu příliš dlouho neudrží.

Údajně je totiž ze své role frustrovaná a současná situace Zdeny Suché jí vůbec není příjemná. V současnosti totiž v seriálu hledá společně s Janem Čenským (57) ztracenou Haničku a podle našich zdrojů to silně prožívá.

„Tohle točit je pro nás takový zlý sen,“ přiznala Morávková, která si celou situaci převádí na sebe. Údajně si prý nedokáže představit, že by se něco podobného stalo s jejím jediným synem Petrem (21). Její syn je sice dospělý, ale Morávková o něj má prý neustále velký strach. Nekonečné úvahy ji stresují a zbytečně dostávají do špatné nálady.

Odpočívá v divadle

Od seriálu si prý herečka nejvíce odpočine v divadle. Prý se konečně odreaguje a nemusí řešit žádné starosti a nepříjemné scény. Podle jejích slov si na prknech odpočine víc než v lázních. O divadelních zkouškách se jí prý dlouho zdálo a aktuálně pracuje na muzikálu Trhák. Její divadelní kolegové potvrdili, že na zkouškách září jako sluníčko a že vůbec nevypadá vystresovaně. Všechno si prý naplno užívá, působí uvolněně. Není pochyb o tom, že Morávkové se víc líbí v divadle než v televizi.

Zatím má divadlo jen jako „přestupní stanici“ a místo pro odpočinek, ale co když se z něj za chvíli stane priorita? Při natáčení seriálu je Morávková neustále pod tlakem a hrát několik let tu samou osobu je pro ni už únavné. Navíc má strach, že jí za chvíli už jinou roli diváci nebudou věřit, a takhle zaškatulkovat se nenechá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden