Můj kousek štěstí

Prodává losy

Dana Morávková (49) se vždy snažila působit noblesně, což se jí dařilo. Ale nelítostná pandemie vše vyvrací z kořenů a zdá se, že se jí podařilo narušit i její dosud neochvějnou rovnováhu.

Ani konec Ordinace v růžové zahradě, jíž byla dlouholetou hvězdou, jí na náladě nepřidal. Zkrátka sešlo se několik devastujících faktorů. „Petici bych za Ordinaci nesepisovala, i když to po mně diváci chtějí,“ prohlásila rezignovaně.

Je rozumná žena a chápe, že všechno jednou skončí. A bídy se bát nemusí. Jezdí vozem Porsche Cayenne, jehož základní verze stojí neuvěřitelné dva miliony, bydlí v dvoupatrovém bytě na rozhraní Vinohrad a Vršovic, který s manželem Petrem Maláskem (56) před lety koupili za sedmnáct milionů.

Je veřejným tajemstvím, že Dana s Petrem by mohli, jak se hezky lidově říká, prachy přehazovat vidlemi. Je tedy opravdu nevyhnutelné, aby úspěšná umělkyně nabízela lidem losy?

„Milé dámy, říká se, že perly si máme podle pověry kupovat samy. Neměly by být darované. U Černé perly od Sazky to ale neplatí! Los, ať koupený, či darovaný, přinese radost,“ láká zákazníky Dana.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden