Moje šťastná hvězda

Dana Morávková: Rozpadá se jí rodina? Manžel o ni už nestojí?

Všechno začalo tím, když Dana Morávková (47) přišla o práci. Začala si více všímat svého manžela Petra Maláska (54) a zjistila, že má vedle sebe úplně nového člověka. Dříve nerozlučný pár má obrovský problém. Jsou spolu už téměř třicet let a není divu, že si začínají lézt na nervy.

Nová milenka?

Těšila se na novou příležitost, ale u diváků neměla očekávaný ohlas. A tak jí nezbylo než se zase vrátit k hraní. Prý začala trpět syndromem vyhoření a k tomu všemu o ni její vlastní syn ztratil zájem. A tak si údajně svou frustraci začala vybíjet na manželovi Petru Maláskovi. Navíc většina mužů po padesátce prožívá krizi. Chtějí prožít, co ještě nikdy neprožili, a dohnat, co v mládí nestihli. Je tohle snad i Maláskův případ?

Jeden z jeho známých se údajně nedávno na jednom večírku prořekl a naznačil, že má skladatel nějakou novou známost. Prý se na sklonku roku sblížil se ženou, kterou sice zná od svého mládí, respektive školních let, ale nikdy se spolu příliš nebavili. Ovšem nyní se po desítkách let znovu sešli a vypadá to, že si mají co říct. Ze zdroje blízkého hereckému páru jsme se dozvěděli, že herečka už dokonce pojala podezření, že se děje něco vážného.

Proč její pořad skončil?

Její pořad na soukromé televizi měl pouze půlroční trvání. Sama Morávková však tvrdí, že měla i smlouvu na půl roku a že pořad měl přesně tak dlouho trvat. Jenže její bývalí kolegové z televizi jí údajně oponují tím, že sice dostala smlouvu na půl roku, ale v případě vysoké sledovanosti by jí vedení smlouvu prodloužilo. To se ovšem nestalo. V moderátorské pozici se zřejmě neosvědčila.

I když má s tímto postem bohaté zkušenosti, už je to přece jen dlouhá doba. V devadesátých letech sice moderovala hodně, ale od té doby zas tolik příležitostí k moderování nemá. Navíc diváci prý mají raději mladší tváře než ty okoukané.Práce má i tak dost, hraje v nekonečném seriálu Ordinace v růžové zahradě a také v divadle, jenže to už jí nestačí. Chtěla by se posunout někam dál, načerpávat nové zkušenosti nebo si vyzkoušet něco nového.Problém je ovšem v tom, že o ni není až takový zájem, jak to ještě donedávna vypadalo.

Je příliš závislá na svém synovi

Je všeobecně známo, že pro Danu Morávkovou není nic důležitějšího než vlastní rodina.Svého syna Petra (20) by nejraději měla u sebe dvacet čtyři hodin denně. Jakmile jí půl dne nezavolá, už šílí, že se mu určitě muselo něco stát. Jedna z jejích nejbližších přítelkyň však přednedávnem údajně prozradila, že v posledních měsících se jí syn vzdaluje čím dál víc. Vadilo mu totiž, že kdykoli byl někde se svými přáteli, matka ho neustále svými zprávami a telefonáty obtěžovala a kamarádi se mu za to smáli. Když jí pak údajně řekl, že si nepřeje, aby ho takto často kontaktovala, herečka se rozplakala a postěžovala si, že už se nemá o koho starat. Syn už ji nepotřebuje, navíc je ve věku, kdy ke svým rodičům už příliš nevzhlíží, protože si buduje život podle svého. A její manžel? Ten prý skoro není doma a manželku zanedbává.

V posledních měsících se změnila

Kdysi spolu jezdívali na dovolenou, chodili do divadla a na koncerty... A dnes? Sotva se prý spolu ukážou ve společnosti. Říká se, že od ledna u nich vládne pořádné dusno. Navíc i kolegové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě poznali, že se s herečkou něco děje. Kdysi bývala hodně výřečná a usměvavá a nyní se nebaví ani se svým velkým kamarádem Janem Čenským (57). Podle některých se začalo její aktuální rozpoložení odrážet i na práci.Údajně zapomíná texty, je nevrlá a věčně se jí něco nelíbí. Ale jakmile se jí ozve syn Petr, je jako vyměněná. Problém je ovšem v tom, že režisérům s ní už pomalu, ale jistě dochází trpělivost.

Budou končit?

Nedávno světlo světa spatřila zpráva o tom, že má údajně v Ordinaci v růžové zahradě končit i její kolega Čenský. Tudíž je nasnadě otázka, zdali zároveň s ním neskončí i ona? Jejich role už jsou pro diváky spíše druhořadé, a tak by ani o nic moc nepřišli. Na druhou stranu jsou už na ně diváci zvyklí a mají je rádi. Těžko říct, jak by lidé reagovali, kdyby o své oblíbené postavy přišli. Navíc by Morávková ztratila i velkou část svých měsíčních honorářů. Sice teď hrála v muzikálu Tři oříšky pro Popelku, z něhož měla podle kolegů slušný měsíční příjem, ale ten byl zrušen.A i kdyby nebyl, rozhodně by jí to nemohlo stačit na takový životní standard, na který je zvyklá, kdyby se náhodou s Maláskem rozešli.

Pomsta bude sladká

Jenže nejen Malásek si našel spřízněnou duši. Už dlouho se mluví i o tom, zdali si Jan Čenský nenašel novou lásku. Před dvěma lety s manželkou údajně prožívali krizi a jak prý sám herec řekl, v manželství ho už nic nemůže překvapit ani potěšit. Už dlouhá léta má však blízko právě k Daně Morávkové. Zatímco on by prý pro nějaký menší románek rozhodně byl, herečka si raději držela odstup.

Je totiž velmi zásadová a svého manžela by údajně nikdy nepodvedla. Leč časy se mění, a pokud se dozvěděla o manželových dýcháncích s jinou ženou, nebylo by se čemu divit, kdyby se mu rozhodla pomstít. A proč ne právě s Čenským? Některým připadá jejich údajné milenecké spiknutí přitažené za vlasy, jiným ale zas až tak nereálné nepřipadá.Vždyť se prý skvěle doplňují v soukromí i na place. Ani jeden z nich však o takových spekulacích nechce ani slyšet. Ale zatímco Čenský na toto téma rád vtipkuje, Morávková se mračí.

Neodpustí si

Manželé už si nemají co říct a vypadá to, že si vlastně ani nic říct nechtějí. Copak jsou odhodláni hodit za hlavu tolik společných let? Jedna z dobrých hereččiných kamarádek tvrdí, že Morávková je schopná pro svou rodinu udělat snad všechno na světě, ale otázka prý je, zdali je toho schopný i Malásek. Dosud spolu nikdy žádnou partnerskou krizi neřešili, a tak zřejmě neví, jak se k tomu postavit. Herečka to teď nemá vůbec jednoduché. Nedaří se jí v manželství ani v práci. Musí se s ní jednat v rukavičkách.

Možná by jí mohl pomoci i její syn, ale ten prý už u rodičů bydlí jenom napůl a o nějaké rodinné dovolené nechce ani slyšet. Lituje snad teď herečka toho, že nemá víc dětí, o které by mohla pečovat? Jestliže se však potvrdí fakt, že si Malásek našel milenku či že Morávková randí s Čenským, bude všemu konec.Jak skladetel, tak herečka jsou pravděpodobně příliš zásadoví na to, aby si vzájemné přešlapy kutečně dokázali odpustit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden