Moje šťastná hvězda

Dana Morávková se bez luxusu už nedokáže obejít

Zájem má především o finančně zajímavé nabídky

DANA MORÁVKOVÁ (44) je zvyklá na život na vysoké noze. Potrpí si na drahou eleganci, důkladně pečuje o svou image, a nejen proto patří mezi české módní ikony. Aby si drahý životní styl mohla dovolit, potřebuje jistotu tučných výdělků.

Tu ale nemá. Bude se muset hvězda Ordinace uskromnit? Za hudebního skladatele PETRA MALÁSKA (51) už 20 let provdaná Morávková žije zdánlivě pohodový život bez starostí. Nákladná životní úroveň ale vyžaduje dobře placenou kariéru.

A ta není vůbec tak jistá, jak se u tak populární herečky může zdát. Například loni nenápadně zmizela z Ordinace v růžové zahradě. Podle zdrojů ze zákulisí z toho nebyla vůbec nadšená. Hned prý začala shánět nové angažmá. Není se co divit. Najednou méně vydělávala, byla méně vidět. Morávková přitom popularitu potřebuje kvůli šancím na další pracovní nabídky, po kterých je hladová. Vysoké výdělky před lety změnily i její názor na účinkování reklamách.

„Je hodně zvyklá na peníze,“ uvádí zdroj z jejího okolí, podle kterého si herečka vůbec nepřipouští, že by měla vydělávat míň, než je její standard. Otázkou ovšem je, jestli vůbec je v takové pozici, aby si mohla dovolit vysoké honoráře požadovat. Vždyť chybělo málo a byla letos bez seriálu. To je pro herečku plně závislou na televizních rolích v podstatě nepřijatelná situace. Štěstí se na ni nakonec usmálo na Primě v seriálu VIP vraždy. Bude to ale stačit?

Udrží si úroveň?

Stabilní příjem a viditelnost, kterou si na další období zajistila, je pro ni klíčová. „Rozhodně je teď klidnější, ale úplně spokojená není, “ prozradil zdroj. Nejspíš i proto sama otevřeně říká, že je vděčná obzvláště za finančně zajímavé nabídky. Těch ale samozřejmě nebývá tolik a pravdou je, že nebýt vysokých honorářů, o které si ještě pořád může říkat, určitě by musela začít hodně krotit svoji vášeň pro luxusní módu, kterou zpravidla jezdí nakupovat do zahraničí.

„Na svém životním stylu si zakládá. Neumím si představit, že by byla ochotná se uskromnit,“ hodnotí herečku její známý. Luxus je podle něj součást její image. „Když na to přijde, vezme všechno, za co dostane peníze, jen aby nemusela slevit ze svých nároků,“ je přesvědčený.

Přijde pád?

Ve finanční nouzi Dana podle všeho zatím není. Zpomalení kariéry, kterému se teď vyhnula, se ale může kdykoli zopakovat. A bez hlavních rolí v úspěšných seriálech si jen těžko bude moct z nabídek vybírat, natož si říkat o tučné honoráře. „I kdyby, tak bez peněz stejně nezůstane. Má přece Maláska,“ uzavírá informovaný zdroj.

Když si Dana Morávková vybírá módní doplňky, tak drahé a luxusní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden