Můj kousek štěstí

Dana Morávková skrývá velkou bolest!

Poprvé se svěřila. I když to nedává najevo, herečka Dana Morávková (45) skrývá v duši velký zármutek....

Málokdy protkáte hvězdu Ordinace v růžové zahradě zamračenou. Na společenských akcích rozdává široké úsměvy. Dokonce ani slůvkem se herečka nezmíní, že by ji něco trápilo. S manželem, hudebníkem Petrem Maláskem (52) jsou vedle sebe vždycky jako dvě zamilované hrdličky a básní o spokojené rodince Asi nikoho by nenapadlo, jaký má v sobě Dana Morávková smutek a hořkost.

Cítí se nepřestavitelně sama! Až teď o tom poprvé promluvila. Ačkoli je herečka stále ve věku, kdyby mohla mít rodiče i v realativní síle, Morávková to štěstí nemá. Tatínek jí zemřel už v patnácti letech a její milovaná maminka, která byla poslední z rodiny, kdo jí zůstal, odešla před dvěma lety.

Herečka nemá ani sourozence, a tak jí zůstávají jen vzpomínky, které se ale do jejího života vkrádají skoro každý den. "Fotky svých nejbližších nosím stále v peněžence, takže jsou vlastně pořád se mnou," utěšuje se Morávková.

"Aaspoň o Vánocích a na Dušičky za ně zapálím svíčku," dodává sympatická herečka, která bohužel nemohla prožít Vánoce v kruhu rozvětvené rodiny. Je vidět, že rána ze smrti rodičů se hojí těžce.

"Dana nerada dává najevo své trápení. Smutek často dusí v sobě, i když to ale nese statečně, vím, že jí máma s tátou hodně chybí," míní její kamarádka, která s herečkou bolístky často probírá u sklenky vína.

Naštěstí hořkost osudu Dany alespoň trochu zmírňuje její zbožňovaný manžel a jejich syn Petr (18). Rádi společně cestují a užívají si každou společnou vteřinu. I tohle je ale veliké štěstí!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden