Můj kousek štěstí

Dana Morávková: Útěk z Ordinace!

Herečka Dana Morávková (42) má už natáčení Ordinace v růžové po krk. Prý si od své role Zdeny Suché musí odpočinout. Její fanoušci se mohou jen modlit, aby z děje neodešla nadobro. Je vidět, že roky natáčení v seriálu Ordinace v růžové zahradě herečku Danu Morávkovou už unavují.

Hvězdné výdělky, které za to má, jsou fajn, ale frustraci z toho, že stále dokola hrajete něco, co je vám proti srsti, nejspíš neyvváží ani miliony. Došlo to už tak daleko, že i vždy diplomatická herečka nedokázala dál mlčet.

„Tohle točit je pro nás s Honzou Čenským takovej zlej sen. Potřebuji si opravdu trošku odfrknout od vystresované Zdeny Suché, které se ztratila dcera,“ mířila na dramatický děj. „Je to peklo, točíme už duben a Haničku jsme ještě nenašli,“ prožívala to, jakoby šlo o jejího vlastního potomka.

Mluvila o tom, že si má nyní od své postavy Zdeny Suché konečně odpočinout díky muzikálu Trhák, kde si stejně jako před osmatřiceti lety Laďka Kozderková (†37) ve stejnojmenném filmu bude prozpěvovat Jsem dívka křehká jako motýlek.

"Při tý roli si konečně odpočinu, určitě ještě víc než v lázních,“ svěřila se s tím, že se jí o diavdelních zkouškách už dlouho zdálo i ve snech. Znamená to snad, že Morávková ze seriálu nadobro ochází? Zatím nikoli, počítá se s ní prý i nadále.

Pokud ale herečku bude role stále tolik deprimovat, nejspíš to do budoucna není vyloučeno. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden