Můj kousek štěstí

Dana Morávková: Žárlí na mladé kolegyně

Nikdy se nevrátí pohádka mládí – to si uvědomuje i herečka Dana Morávková (44). Naplňuje ji to hlubokou melancholií. Bývala zvyklá na obdiv fanoušků, velké množství rolí v divadle i v seriálech, skvělou fyzickou kondici.

Jenomže čas je neúprosný a spočítá to každému, celebrity nevyjímaje. Stárnoucí herečky mají najednou starosti, na které nejsou připravené. Cítí se daleko unavenější než dříve, rolí ubývá. Morávková hrávala v seriálech vypočítavé sexbomby.

Co bude dál? Co řekne tomu, až jí bude nabídnuta role babičky? Její postava se ze seriálu Ordinace v růžové zahradě jaksi vytratila, možná dočasně, ale kdoví... Co se týká divadelní slávy, Morávková účinkuje především v plytkých konverzačních komediích, a za ty se ceny Thálie neudílejí.

Není divu, že nyní, ve středním věku, podléhá chmurným myšlenkám. Ve filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí si zahrála miniroličku, a ve srovnání s mladičkými herečkami, které zde předváděly unikátní taneční kreace, si připadala až nepatřičně.

Nelze vyloučit, že na ni právě zaútočila nepříjemná krize středního věku, která přichází ruku v ruce s podrážděností a depresemi. Až si Dana uvědomí, že lepší už to doopravdy nebude, dokáže se s tím vyrovnat? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden