Můj čas na kafíčko

Daniel Hůlka se tajně oženil v Las Vegas!

Své ANO řekl už podruhé a na utajené dovolené! Z auta u oddacího okénka!

Zpěvák Daniel Hůlka (49) si poslední dobou dělá ve svém soukromém životě pořádek a kromě prvního potomka, kterého se konečně dočká už na jaře, se rozhodl na nic nečekat a vzít si svoji těhotnou přítelkyni, blogerku Barboru Klementovou (23) ještě před tím než přijde dítě na svět.

A nebyla to jen tak nějaká svatba. Pár se totiž rozhodl říct své ANO v městě hříchu Las Vegas a navíc u obyčejného okénka. „Obrovskou svatbu už jsem před lety zažil a nevyšlo to, tak jsem chtěl tento krok udělat už jen ve dvou. Jen tak u svatebního okénka, kde ani nevystoupíte z auta, prostě bez cizích očí,“ uvedl Dan. A protože oba milují cestování, svatební cesta proběhla k řece Colorado. Mexická svatební hostina pak po cestě Mohavskou pouští.

Oblek z prvního obřadu vyměnil za bílou košili.

Pro Hůlku je to tak už druhé manželství. To první uzavřel v roce 2002 s tanečnicí Libuší Vojtkovou Rohlíčkovou (36) a za necelé dva roky už byli rozvedeni. Vydrží mu to tentokrát déle? Kvůli péči o Báru a nenarozené miminko dokonce odřekl i lukrativní práci v muzikálu Muž se železnou maskou v divadle Brodway, které několik měsíců zkoušel. Vrátit se tam chystá až příští rok. Je to v jeho situaci správné rozhodnutí?

Nebála se letět těhotná přes půlku světa.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden