Moje šťastná hvězda

Daniela Kolářová: Začíná žít zcela nový život

Zhroutil se jí celý život

R ozhodla se, že začne žít úplně od začátku. V posledních letech si totiž DANIELA KOLÁŘOVÁ (70) prošla skutečným peklem. Letos v dubnu zemřel její milovaný manžel JIŘÍ ORNEST (†70). Ten prohrál svůj boj s rakovinou. „Zemřel na karcinom močového měchýře,“ prozradila tehdy zdrcená Kolářová. Dlouhé měsíce se o svého manžela starala, ale od podzimu minulého roku už to s ním šlo od desíti k pěti. Při operaci srdce dokonce musel bojovat o holý život. Dostal totiž embolii, která ale nezůstala bez následků. Ochrnul a byl odkázaný na neustálou péči manželky. Do poslední vteřiny svého života si ale zachovával svou dobrou náladu. Když nakonec umřel, herečce se zhroutil svět. Ale teď se rozhodla, že se smutku poddat nechce.

Nemá kamarádky?

Jen před pár dny byla viděna na pražských Vinohradech, kde poobědvala, zašla si na nákupy po místních obchodech a zvědavě nakukovala do vitrín. Pak si ještě zašla na procházku a nakonec vyrazila domů. Je ale záhodno zmínit, že na sobě měla oblečení v ryze letních barvách, a tak je poznat, že se s manželovou smrtí pomalu smiřuje. Co však bylo zarážející, na oběd i po obchodech vyrazila úplně sama. Nebyla s ní žádná kamarádka, rodinný přítel ani nikdo z rodiny. Možná proto v obličeji působila smutně. Že by snad neměla nikoho, s kým by mohla sdílet každodenní radosti a starosti? Proslýchá se, že Kolářová kolem sebe příliš blízkých lidí nemá.
Hodně se stýká jen se syny ŠIMONEM (42) a MATĚJEM (39). Právě oni jí byli obrovskou oporou v den, kdy měl Jiří Ornest pohřeb. Bez nich by se uplně zhroutila a ještě dnes nevycházela z domu. Jenže ti jí kamarádky nenahradí. Oba už jsou dospělí a mají své životy. Navíc už Daniela ani moc nehraje. Filmové role nedostává, zbývá jí jen pár divadelních. Ale to jí ke štěstí nestačí. Navíc nedávno začaly divadelní prázdniny, a tak už její dny nenaplňuje nic jiného než procházky.
Možná je ale ráda. Má pár týdnů na to, aby nabrala síly a po prázdninách se po hlavě vrhla do práce. A třeba dostane i seriálovou či filmovou roli. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden