Moje sladké tajemství

Daniela Peštová: Modeling, nebo manželství?

Neumí se rozhodnout, a to ničí celou její rodinu!

Stále je na roztrhání, jelikož je o ní ve světě modelingu enormní zájem. Daniela Peštová (47) ale pomalu dává všem najevo, že svůj život chce vést jiným směrem. Sama se už delší dobu cítí daleko více jako matka na plný úvazek.

Děti ji potřebují

Starší syn Yannick (22) se už sice osamostatnil, ovšem další syn Paul-Henry (8) a dcera Ella (15) ji potřebují a to ideálně doma a ne na mole. „Někde jsem se zasekla a nemíním se brzy posouvat dál.

A hlavně nad tím nijak zvlášť nepřemýšlím,“ zatím nemá Daniela tendenci současný stav řešit a evidentně jí vyhovuje.

Málo času s manželem

Jenže její pracovní vytížení neodnáší jen děti, ale také manžel Pavol Habera (56), na kterého má tak málo času.

V uplynulých měsících se dokonce spekulovalo, že má jejich manželství procházet značnou krizí. Není ale divu, když Daniela údajně stále žije s dětmi v USA a naopak Habera na našem území, kde má většinu kšeftů a zakázek.

Vidí se tak jen v případě, kdy tu má Peštová práci a ještě za předpokladů, že v té době není zaneprázdněný Pavol. A takových chvil není zrovna moc. Měla by si tak rozmyslet, co je pro ni v životě důležitější a kde má ony priority.

Zda chce být modelkou až do té doby, dokud po ní neštěkne ani pes a nebo se konečně starat o rodinu a o manžela jak se sluší a patří. Pokud totiž Daniela i Pavol stále budou tak aktivní v jejich kariérách, jako rodina nikdy nejspíše pořádně fungovat nebudou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden