Můj kousek štěstí

Daniela Peštová: V šoku! Klienti chtějí, aby vypadala staře

Už jí není osmnáct, přesto vypadá jako holčička. Co se týká její profese, dřív byly modelky v jejím věku už dávno, dá se říci, v důchodu.

Dnes je ovšem jiná doba, sama Daniela to vysvětluje tím, že kupní síla žen se za posledních dvacet let změnila. Zralé ženy chtějí podle ní vidět oblečení právě zase na zralých ženách, nikoli na mladičkých vyzáblých dívenkách.

Proto si manželka hudebníka Pavola Habery (56) a maminka tří dětí ze svých vrásek, kterých ostatně není mnoho, hlavu nedělá. Co je opravdu velmi zvláštní, v některých případech není její mladistvý vzhled hodnocen jako klad, ale jako zápor! Jak je to možné? "Už vícekrát se stalo, že jsem dostala nabídku na focení nějakého produktu, ale nakonec mi řekli, že zatím ještě nevypadám dost staře na to, aby mi zakázku dali," zaraženě přiznává Peštová, která je tímto faktem poměrně udivena.

Ve světě módy je tato nová skutečnost čímsi neslýchaným. Peštová by tím pádem měla přestat se cvičením a zkrášlovacími procedurami, aby urychlila stárnutí a dostávala více pracovních nabídek i peněz. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden