Moje sladké tajemství

Daniela Šinkorová: Je úplně posedlá svým vzhledem

Jsem dost hubená a hezká? Nejspíš právě tyhle otázky v poslední době trápí herečku Danielu Šinkorovou (44). Jak jinak si totiž vysvětlit její posedlost špíčky, které vůbec nemá, a fotkami s dokonalou pletí, kterými zásobuje internet?

Problémy jako puberťačka

To, co by za za normálních okolností trápilo spíš mladé holky v pubertálních letech, teď sužuje herečku, která by ve svém věku už mohla mít trochu rozumu a nad své komplexy se povznést.

Jenže opak je zřejmě pravdou. Daniela na sociálních sítích zveřejňuje fotky, na kterých má dokonalý účes, hollywoodský úsměv a perfektní make-up. Co za tím ale skrývá?

Sebevědomí na nule

Je to sice překvapivé, ale vypadá to, že Daniela všechny své krásné fotografie zkrášluje speciálními filtry, které jí z tváře odstraňují vrásky a všechny ostatní nedokonalosti, takže vypadá zcela bezchybně.

Vrásky na fotce zázračně mizí.

Copak si neuvědomuje, že už to ale v jejím věku není možné? A co ty sínmky, na kterých si sama ze sebe utahuje, že je tlustá? To snad nemůže myslet vážně! Vždyť je hubená jak tyčka. Netrpí snad herečka nízkým sebevědomím?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden