Moje sladké tajemství

Daniela Šinkorová: Manžel jí ovládá celý život!

Jak dlouho si od manžela nechá řídit život?

Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová (44) to nemá v životě zrovna nejlehčí. Zdá se totiž, že její manžel Ladislav Polák (51) je majetnický typ a ona svůj život řídí hlavně podle něj.

Krásná a inteligentní Daniela Šinkorová (44) v poslední době nemá žádnou zajímavou práci a je možné, že za tím stojí právě její manžel Ladislav Polák (51). Proslýchá se totiž, že ji chce mít jen pro sebe a je nejradši, když herečka nikam nechodí, aby ji mohl mít pod kontrolou. Jak jen tohle může cílevědomá žena zvládat?

Na svůj věk vypadá stále skvěle.

Žárlí na ni?

Už dříve, když Daniela hrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě, se šuškalo, že právě kvůli Ladislavovi musela odejít. Nelíbily se mu prý milostné scény, které musela jako zamilovaná žena hrát.

Opravdu v seriálu skončila kvůli manželovi

Neměl s tím ale počítat? Vždyť jako herečka přeci musí hrát to, co má napsané ve scénáři a je jedno, jestli se jí to líbí , nebo ne. Jenže to on zřejmě akceptovat nedokáže.

Ladislav vypadá jako pěkný drsňák.

Pracuje u něj

Protože se jí nehrnou žádné nové pracovní nabídky, pracuje prý teď Šinkorová opět v manželově restauraci. A on z toho musí být nadšený! Má ji tak totiž pěkně pod kontrolou a přesně ví, co kdy dělá. Jenže jak dlouho tohle Daniela vydrží? Svou práci přeci miluje, navíc je značně cílevědomá a zahrabat se v někde v restauraci není nic pro nic. Kdy konečně řekne manželovi dost? Nebo to snad bude snášet věčně?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden