Můj kousek štěstí

Daniela Šinkorová: Před svatbou zkolabovala!

Svérázná moderátorka původem ze Slovenska, Daniela Šinkorová (43), dosáhla svého. Vdala se. Usilovala o to tak dlouho, že když to přišlo, zhroutila se.

Za dlouholetého partnera Ladislava Poláka (50) se provdala už v říjnu loňského roku. Teprve teď vycházejí najevo dramatické okolnosti, za jakých se tajný obřad konal. Polák nešťastné partnerce, celé roky tolik toužící po svatbě, nekompromisně sdělil, že pokud se svatba nebude konat do jeho padesátých narozenin, nebude se konat už nikdy.

A odjel na dovolenou na Sardinii. Šinkorová neváhala ani vteřinu. Neměla času nazbyt, svatební obřad se vším všudy se jí podařilo zorganizovat během deseti dnů. Přitom není výjimkou, že nevěsty chystají svatbu i rok, a ještě jim v tom pomáhají specializované firmy.

Proto se také Šinkorová stačila před veselkou i zhroutit, její křehké zdraví nevydrželo nápor stresu. Ocitla se u lékaře, vedle horečných připrav na svatbu ji skolila i viróza spolu s pracovním maratonem.

O svatbě snila deset let, nakonec ji dokázala připravit během deseti dnů. Samozřejmě že za to zaplatila – podlomeným zdravím. Po odborném ošetření se vzchopila a svatbu bez většího zakolísání absolvovala.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden