Moje sladké tajemství

Daniela Šinkorová: Proč už o ni nikdo nestojí?

Zdá se, že její velká sláva je už nenávratně pryč!

Půvabná Daniela Šinkorová (44) u nás o práci jen tak nezavadí. Co se se slavnou herečkou a moderátorkou stalo? Proč jí nikdo neposílá nabídky? Pátrali jsme po tom, co za tím stojí.

Krásnou herečku Danielu Šinkorovou (44) vídali kdysi diváci v televizi pravidelně. Dnes to ale vypadá, že už po ní neštěkne pes. Jak je to možné?

V seriálu Ohnivý kuře si zahrála jen krátce.

Vrtkavá sláva

Proslavila se jako sympatická doktorka Gita v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Díky němu se jí pracovní nabíky jen hrnuly a dotáhla to až na moderování prestižních VIP zpráv a Top star magazínu. Dokonce si zahrála i v několika muzikálech. Pak nastal velký a nečekaný zlom.

Proslavila se rolí Gity v Ordinaci.

Na konkurz ji nepozvali

Je to s podivem, ale Danielu nepozvali na konkurz do nového muzikálu Karla Gotta (77) Čas růží. To herečka samozřejmě těžce nesla a prý doma jen tiše plakala. „Velmi mě mrzí, že jsem nemohla přiložit alespoň jednu cihličku k dílu,“ řekla tehdy smutná Šinkorová. Naposledy si krátce zahrála v seriálu Ohnivý kuře, ale nabídky z televize se jí vyhýbají obloukem. Teprve v srpnu ji čeká práce na obnoveném muzikálu Mamma mia, tam ale bude jen jednou ze čtyř alternací. Nejspíš právě proto se rozhodla všem ukázat záda a odjela na nějakou dobu do zahraničí. Ve Itálii si místo práce užívala moře a sluníčka. Jak jsme již psali, Daniela svůj útek hájila tím, že se chce věnovat sama sobě a studovat jazyky. My jsme ale jiného názoru. Herečka nejspíš odjela proto, aby nemusela poslouchat, že už je mimo hru.

Daniela vidí na svém těle špeky i tam, kde nejsou!

Co s ní bude?

Jestli bude Daniela dál pracovně tak málo vytížená, možná jí nezbyde, než se vrátit do restaurace svého manžela Ladislava Poláka (51). Tam už totiž prý jednou vařila. Jenže to asi není to, o čem tahle ambiciózní kráska sní, nebo ano?

S manželem se vzali po dlouhé známosti teprve předloni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden