Můj kousek štěstí

Daniela Šinkorová: Sbohem, zdravá výživo

Tytam jsou časy, kdy se Daniela Šinkorová (44) živila snad jen zrním a vzduchem. Tehdy působila až zoufale vyhuble. Teď obrátila o sto osmdesát stupňů. Fotografové ji přistihli u benzinové pumpy, kde si koupila lahev vína a sladkou limonádu.

Nato se rozhlédla a neomylně zamířila do obchůdku s rychlým občerstvením. To je zvláštní. Ještě nedávno se moderátorka a herečka trápila přísnými dietami a její blízcí se báli, že se z ní stává anorektička.

Nyní se, jak se zdá, nad správnou životosprávou příliš nezamýšlí. Může za to snad odchod z televize Prima, kde Šinkorová moderovala pořad Top Star? Na její místo nastoupila mladičká sexbomba Eva Perkausová (22).

Pokud Daniela takzvaně zajídá žal, nezvolila si tu nejlepší cestu. Přitom televize jí roli moderátorky nabídla znovu, ale má to háček. Není to totiž lukrativní post v samostatném pořadu, jedná se o roli moderátorky v seriálu Ohnivý kuře.

Přesto se Šinkorová netají radostí, s takovou nabídkou zjevně už nepočítala. Navíc seriál se točí kolem vaření, a to Danielu baví. Na sociální síti uvedla, že vařila dvě stě porcí boloňských špaget. Nabízí se otázka: Kdo to sní? Tohle přece nemá s racionálním životním stylem vůbec nic společného! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden