Můj kousek štěstí

Daniela Šinkorová: Skončila kvůli nenávisti?

Tohle herečka Daniela Šinkorová (45) asi nečekala. Když s tanečníkem Michalem Padevětem (36) začínala trénovat, naříkala, zda to vůbec zvládne. „Trénink byl tak... k ničemu (byla jsem hrozná!), že jsme ho hodinu před koncem prostě odpískali.

Omlouvám se. Šla jsem se uklidnit jídlem, což zabralo... trochu,“ stěžovala si na internetu. „Znáte to, když Vám prostě nic nejde, všechno Vám padá z ruky, chce se Vám brečet a připadáte si nejneschopnější na světě?," lamentovala po dalším tréninku.

Ačkoli však měla ze soutěže StarDance velké obavy, nakonec byla jednou z nejnadějnějších soutěžících. Přesto vypadla mezi prvními! Tango na píseň Cikánko ty krásná bylo posledním, co mohla v soutěži předvést.

Diváci ji nemilosrdně vyřadili. Otázkou ale zůstává, proč. Ve StarDance by se jistě našly dvojice s horšími výkony. „Sleduji vás od prvního kola a mám na vás vyšší nároky. Máte velký talent," hodnotil Šinkorovou jeden z porotců, Radek Baleš.

Její tango bylo podle profesionálů procítěné a dokonalé. Ocenili ji třiatřiceti body, což je vemi dobrý výsledek. Od diváků, kteří o postupu, či vyřazení tančících rozhodují, ale přišla studená sprcha. Poslali ji ze soutěže pryč! Proč ale, když Šinkorová tančila skvěle? Mohou snad za to nesympatie k Šinkorové? Na internetu je totiž až zarážející množství kritických komentářů lidí na její osobu.

"Ona je za všech okolností moc dokonalá, hrozně se o to snaží. Chtělo by to víc bezprostřednosti," vyjádřil se jeden z pisatelů. "Paní Daniela je velmi afektovaná a to my divaci nemáme rádi," vysvětloval další.

"Spravedlivé rozhodování," pochvaloval si kdosi hned po jejím vyhazovu. Je zřejmé, že herečka není mezi lidmi z těch nejoblíbenějších. Dopadla snad jako v minulosti herečka Jitka Schneiderová (45)? Ta byla také favoritkou StarDance.

Nakonec ale skončila druhá, ač ji porotci jednoznačně posílali na stupeň vítězů. Tehdy svoji prohru Schneiderová ublíženě vysvětlila se slovy "Úspěch se neodpouští". Jenomže pravý důvod byl zřejmě jinde.

Publikum si zkrátka nezískala svou osobností. Vyčítali jí, že se přetvařuje a je vypočítavá, úspěch jí evidentně nepřáli, i kdyby tančila jako Bůh. Oproti tomu chválili vítězku, herečku Marii Doležalovou (31) za její přirozenost.

Jak je vidět, StarDance zdalaeka není jen o tanci. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden