Můj kousek štěstí

Daniela Šinkorová: Šokuje! Plánuje miminko

Stárnoucí herečka a moderátorka Daniela Šinkorová (43), původem ze slovenské Nitry, se v posledních měsících tedy skutečně nenudí. Plánuje a uskutečňuje jednu velkolepou životní událost za druhou.

Otázkou ovšem zůstává, zda se jedná o rozumné plány, či spíš o podivné vzdušné zámky. V současné době nahlas uvažuje o miminku, pronesla cosi v tom smyslu, že po třetím měsíci se to pak asi všichni dovědí.

Hovoří pochopitelně o těhotenství, což je ovšem pro každého racionálně uvažujícího člověka obrovský šok. Miminko v jejím věku? To je ovšem velmi riskantní plán, ze kterého málem mrazí. Kromě toho Šinkorová během jediného roku zhubla o neuvěřitelných sedmnáct kilogramů, což nahrává spekulacím o onemocnění anorexií.

Její zdraví je chatrné, před říjnovou svatbou s Ladislavem Polákem (50), o níž prý snila deset let, dokonce zkolabovala a skončila v péči odborníků. Nyní říká, že je krásné být vdaná, svůj nový stav si pochvaluje.

Tvrdí, že je šťastná a spokojená. Jenomže její kostnatá postava, nezdravá bledost a znatelné vrásky svědčící o smrtelné únavě říkají něco úplně jiného. Bijí na poplach! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden