Moje šťastná hvězda

Danu Nekonečnému málem zabili kameramana

Riskoval jeho život

Sice to vypadá, že nebezpečí hrozí spíše jeho fanouškům během koncertů, při kterých DANIEL NEKONEČNÝ (47) na pódiu odpaluje ohňostroj nebo do davu plive oheň, on sám se ale také nejednou ocitl v ohrožení života.

A protože je řeč o známém králi slunce, musí vám být jasné, že situace, v nichž byl na hraně života, byly pokaždé kuriózní. Jednou se v amazonském pralese málem stal svačinkou jaguára a krokodýla v ten samý okamžik.

„Chtěl jsem se napít z řeky, tak jsem se k ní naklonil a v odrazu vody si všiml hlavy jaguára,“ vzpomíná na neuvěřitelný zážitek a pokračuje s tím, že když chtěl skočit do vody, jeho odraz se najednou prolnul s odrazem krokodýla.

Zázrakem se mu podařilo vyváznout. Dramatických okamžiků ale během cestování zažil mnohem více. Párkrát šlo dokonce o život také jeho kameramanovi. „To jsme točili karneval v Riu,“ prozrazuje. Když se snažil tanečně přidat k neznámým slečnám stojícím u luxusního auta, začala ho parta mužů bombardovat kamením.

Pak už jen viděl, jak má jeho kameraman pod krkem pistoli. Skupina prý pravděpodobně se slečnami obchodovala, a tak nestála o publicitu, kterou extravagantní zpěvák přitahuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden