Můj čas na kafíčko

Dara musí snášet jeho potupné provokace!

Trapná hra v hlavní roli s rapperem a jeho kráskou pokračuje. Do předstírané pohody to má ale daleko.

Klidný rozchod se pro zpěvačku Daru Rolins (45) proměnil v hotové peklo. Patrik Rytmus Vrbovský (41), její expřítel stále veřejně vyznává nové přítelkyni lásku. A co Dara?

Jako domeček z karet se sesypal zpěvačce Daře Rolins (45) její dosavadní život po boku slovenského rappera Patrika Vrbovského (41) známého jako Rytmus. Konečné slovo o rozchodu přišlo sice z jejích vlastních úst, přesto ale kráska doufala, že se po sedmi společných letech rozejdou v klidu a míru. To ale ještě netušila, že si Patrik co nevidět najde mladou okouzlující moderátorku populární soutěže SuperStar Jasminu Alagič (28) a jeho facebookový profil se promění ve spleť zamilovaných vyznání a přeslazených fotek ve vzájemném objetí. Donedávna přitom tvrdil, že spolu vůbec nic nemají. To nenechalo klidné ani další slavné tváře jako třeba modelku Simonu Krainovou (45). „Ať je to jakkoli, nemůže být tak hloupý, aby nevěděl, že to té ženě může ublížit. Zdá se mi to prostě komické, ale vlastně asi nic jiného bych od něj nečekala,“ pustila se drsně do  svalovce. Kdysi si přitom s Darou právě kvůli chlapovi vjely do vlasů, ale teď se, jak se zdá, situace změnila a blondýnky znovu táhnou za jeden provaz. A tichá válka nebere konce!

Momentka, na které se pár nelíbá či neobjímá, snad neexistuje.

Slovní přestřelka dál pokračuje

Patrik totiž stále přitvrzuje a s Jasminou plánuje co nevidět bydlet pod jednou střechou. „Po měsíci vztahu je taková euforie pochopitelná. Cokoli dalšího bych k tomu teď řekla, bude vypadat ublíženě a to nechci. Ale zjistila jsem, že míra taktu, vkusu či empatie je prostě individuální,“ neodpustila si Dara pichlavou poznámku na závěr. Do slovní přestřelky se po prvotních vzájemných lichotkách už pustila i sama Jasmina a vyzvala své fanoušky, aby laskavě nesoudili druhé. Ti ji ale hned srazili, že pokud chce být mimo hodnotící soudy veřejnosti, nesmí dávat záminku a zaplavovat neustále sociální sítě zamilovanými fotkami a komentáři. Dara tak zřejmě vzpomíná s nostalgií na chvíle, kde se se svým bývalým miláčkem prý jenom míjeli. Momentálně ho totiž potkává a má ho plnou hlavu asi víc, než by si vůbec přála.

Dřív se kvůli chlapovi hádali, teď z nich jeden pro změnu udělal kamarádky.

Proč tohle dělá?

A neustále si přisazovat nezapomíná ani Patrik. „Prožívám to nejšťastnější období, jaké jsem kdy měl,“ jako by plivl své předchozí přítelkyni do tváře. Není tak divu, že ona má z jejich prožitého vztahu pocit, jako kdyby pro něho vůbec nic neznamenal nebo byla pro něj dokonce za trest. Copak celou tu dobu svoje city k slovenské blondýnce jen předstíral? „Jak to začalo, si necháme pro sebe, ale bylo to to nejsilnější, co jsem v životě zažil,“ nepřestává provokovat novým vztahem. S Darou si přitom postavili společně domeček za Prahou a také plánovali budoucnost. „Někdy vás věci zaskočí, zklamou, překvapí a proberou z iluze ještě teď, v dospělém věku. Kdyby občas nepíchlo u srdce, ani bychom nevěděli, že ho máme, že,“ nechala se slyšet Dara. Rozhodně se ale ne Přehled příspěvků .hodlá tak lehce vzdát. Právě naopak.

Její úsměv teď působí smutně.

Vrací mu úder fotkami

Místo, aby se zavřela doma a truchlila nad jedovatými hořkými šípy, které po ní bývalý milenec každý den pálí, vyrazila taky na dovolenou. A ze Spojených arabských emirátů poslala hned také pár fotek, jež nechávají nejen Patrika na pochybách, zda už se v jejím srdci také neobjevil nějaký nový ctitel. Kdo jiný by nafotil lechtivé fotky z pláže nebo bazénu, kde blondýnka vystavuje svoje sexy křivky? Aby nebyl prostor pro pochyby, zda náhodou nevyrazila na exotickou dovolenou sama, nechala se zvěčnit, jak drží v ruce dvě skleničky s šampaňským. Byla tam se svou vizážistkou Margitou Skřenkovou (37), nebo s chlapem? V úvahu připadá i nový objev z jejího videoklipu na písničku Miesta. V něm se svíjí v obětí potetovaného krasavce, který je věrnou kopií exmilence Rytmuse. Kdo zasadí poslední úder, se zatím nikdo netroufá odhadovat, ale jedna věc je už jasná. Plánovaný rozchod v tichosti himnevyšel. Zakopou už válečnou sekyru, nebo vyženou rozchod do většího extrému? Podle posledních zpráv Dara Rytmuse prý už vyplatila z jejich společné vily částkou deset milionů korun!

Mstí se Rytmus Daře, že mu nedala dítě?

A to ještě nepřišla ta největší rána, která se ale dá co nevidět také očekávat. Vzhledem k tomu, že jedním z důvodů, proč se spolu údajně známý pár rozešel, byla touha po miminku, může Patrik na svou mladou lásku zatlačit a chtít se stát co nejdřív otcem, když se to s Darou roky nedařilo. S Jasminou má určitě šanci, ačkoli musí počítat s tím, že jeho kráska má ještě čas a po úspěchu v letošní SuperStar bude dost možná chtít dál budovat kariéru. Minimálně je ale na pořadu dne žádost o ruku. Bude Dara opravdu první, kdo bude svému bývalému gratulovat, jak tvrdí? „Krásný člověk začíná v tom momentě, když od sebe odstřihnete jakéhokoli negativního člověka nebo nepřejícníka,“ rýpnul si opět Patrik. Dara se každopádně nechala slyšet, že protože Patrika už nemiluje, přeje mu jen to nejlepší. Možná by ale aspoň uvítala, kdyby nepřicházely všechny přehnaně šťastné zprávy z jeho života po jejich rozchodu v tak rychlém tempu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden