Můj kousek štěstí

Dara Rolins: Divočina v NewYorku!

Zpěvačka Dara Rolins (46)  je coby singl jako utržená ze řetězu. Mužů má kolem sebe až dost a dopřává si zábavy bez hranic. Víme, kam odjela, s kým tam byla a co tam dělala. A co víc, její život to možná otočilo o stoosmdesát stupňů.

Kdo by si myslel, že zpěvačka Dara Rolins po rozchodu s rapperem Rytmusem (42) strádá, mýlil by se. Bombardování ze všech stran zprávami o šťastném manželství a očekávaném dítěti svého ex a jeho partnerky, moderátorky Jasminy Alagič (30) nevnímá.

Místo toho si naplno užívá života. Před nedávnem odjela se svou dcerou Laurou do NewYorku. Nejen ona jí však dělala společnost. Zájezd do NewYorku byl prý dárek k Vánocům pro dceru Lauru (10) kterou má Dara se zpěvákem Matějem Homolou (46).

Až nyní ale nadešel čas, kdy si ho malá mohla užít. Užila si to bezpochyby i zpěvačka. Společně poznávaly všechny kouty města, rozverně pózovaly před fotoaparátem... To ale nebylo zdaleka celé. Dovolenkový čas tam s nimi trávili i dva neznámí mladíci.

Alespoň to bylo jasné ze snímku, kterým se Rolincová pochlubila. Mluví se o nich jako o jejích přátelích, sama zpěvačka se k nim ale nevyjádřila, takže mohou být kdokoli. Podle jejich úsměvů je však vidět, že k Daře mají hodně blízko.

Kdo ví, zda jeden z nich k ní už nepatří. Mohla se inspirovat třeba přítelkyní Jaromíra Jágra (47), Veronikou Kopřivovou (27), která se v poslední době fotila se dvěma krasavci, bratry, z nichž jeden je jejím současným milencem.

Co když se tímto způsobem snaží zmást i ona? Ostatně jeden ze sympaťáků se typově velmi podobal například o deset let mladšímu utajovanému příteli moderátorky Lucie Borhyové (41), Michalu Smečkovi (31).

Nebylo by tedy divu, kdyby si po vzoru mnohých div ze showbyznysu také našla nějakého zajíčka. Dara se na snímcích sice tváří jako matka stoprocentně oddaná své dívence, z Laury je ale velká slečna, takže už nevyžaduje neustálou péči.

Není pochyb o tom, že si Rolins dokázala najít také chvilky jen pro sebe a pro svou zábavu. Už se nemůžeme dočkat, až nějakou svou novou lásku představí. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden