Moje sladké tajemství

Dara Rolins: Dočkali se konečně vytouženého dítěte?

Důkazy mluví jasně, ale Dara je zatím pořád tajemná!

Není žádným tajemstvím, že by si Dara Rolins (44) přála mít spolu se svým dlouholetým partnerem Patrikem Vrbovským (44) alias Rytmusem potomka. Zpěvačka o své touze mluví už řadu let, bohužel se jí dosud nepodařilo otěhotnět.

V posledních několika týdnech se ale Rolins chová podezřele a ačkoli se snaží zvěsti o svém možném požehnaném stavu vyvrátit, její fanoušci jsou si jistí, že jim něco tají. Ostatně existuje řada fotografií, které zpěvačku možná usvědčily.

Zatím jsme ještě dva...

Stále se dotýká břicha

Nebyla to totiž jen narozeninová párty v pražském restaurantu La Bodeguita Del Medito, kde si velmi okatě Dara Rolins hladila bříško! Při nedávném rozhovoru v dabingovém studiu, kde spolu se svou dcerou Laurou (9) propůjčily hlasy v novém animovaném filmu, si také velmi něžně sahala břicho a chvílemi jej dokonce držela oběma rukama.

„To už přece není jen tak!“ ozvala se fanynka.

Tají těhotenství ze strachu?

Na přímou otázkou, zda je Dara těhotná, odpověděla, že není. Na druhou stranu ale všechno nasvědčuje tomu, že dítě čeká. Nikdo by se jejímu tajnůstkaření ale nemohl divit, vždyť o dítě už se snaží tak dlouho, že nejspíš nechce nic zakřiknout.

Na to, jestli jsou zprávy o těhotenství pravdivé, si tak asi ještě chvíli počkáme..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden