Můj kousek štěstí

Dara Rolins: Dokonalá, a proto sama?

Zatímco expartner Patrik Rytmus Vrbovský (42) se stačil oženit a narodilo se mu miminko, Dara je stále opuštěná jako kůl v plotě. Jak je to možné – lámou si hlavu zástupy jejích fanoušků.

Je přehnaně vybíravá? Stýská se jí po bývalé lásce? Trpí depresemi, a tak nemá na seznamování pomyšlení? Pravda může být i jinde. Dara je natolik přísná a náročná ve vztahu k sobě, že nelze vyloučit, že podobné nároky klade i na partnery.

Tohle muž z masa a kostí nejspíš nevydrží. Může být se ženou, která na sobě nemá gram přebytečného tuku a vyhýbá se sladkým či smaženým pokrmům, vůbec legrace? Nemluvě o tom, že říká ne i alkoholu, protože představuje velké nebezpečí pro štíhlou linii.

Když si Dara objedná na schůzce s nějakým nápadníkem rukolový salát a sodovku, je pravděpodobné, že jejímu protějšku potom už ta kachna se třemi pivy ani nechutná. A neboť ponocování není zdravé, chodí zpěvačka brzy spát.

Kde najde společníka, který by ji následoval do postele v devět hodin večer? A celá odpoledne s ní trávil v tělocvičnách a posilovnách? Koho tohle baví, když si odmyslíme cvičitelku Hanu Kynychovou (51)? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden