Moje šťastná hvězda

Dara Rolins: Hodlá se někdy usadit?

Mužů měla nespočet, ale vždycky to skončilo špatně. Zpěvačka Dara Rolins (46) zkrátka ještě nenašla to, co hledala. Postelí jí prošlo mnoho mužů, nejspíš postupně poznávala, jakého partnera vedle sebe potřebuje.

Ještě přednedávnem se zdálo, že už ho našla, ale sedmiletý vztah s Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským (42) se bohužel také rozpadl. Nicméně Dara je kvůli tomu neustále pod palbou kritiky fanoušků a zdá se, že už jí to pořádně leze na nervy. Komentáře typu, že je zoufalá a že stesk a bolest zahání drahými dovolenými, je pro Daru na denním pořádku. Jak je to ale ve skutečnosti a proč Rolins vždycky zůstala sama?

Vztah popírala

Její úplně první vztah měl být se skladatelem Ladislavem Štaidlem (73), a to ještě v době, kdy Daře nebylo ani 18 let.Ona sama dodnes tento vztah popírá a o veškerých spekulacích tvrdí, že jsou lživé. Že by se styděla za jejich velký věkový rozdíl? Skladatel totiž ve své knize Víno z hroznů popisuje, jak se s tehdy mladou zpěvačkou dal dohromady.

„Velký milostný příběh jsem prožil s Darinkou Rolincovou v době, kdy jsem se přestal dělit o postel se svojí ženou,“ popisuje Štaidl. Podle něj šlo o velmi pěkné období, ale Rolins se s jeho slovy absolutně neztotožňuje.

Pořád tvrdí, že se skladatelem nikdy nic neměla, prý by jí to věkový rozdíl nedovolil. Pokud má Štaidl pravdu, ukázalo by se, že Rolins už byla od útlého věku pořádné číslo. A nejspíš právě toho se bojí, proto raději celý vztah zatlouká.

Chtěla vztah i svobodu

Od té doby prošla pár dalšími vztahy, které však v jejím životě nebyly nijak výrazné a sama Dara se k nim nikdy moc nevyjadřovala.Další zlom však přišel, když poznala hokejistu Jaroslava Bednáře (41) a myslela si, že je to on, koho celou dobu hledala. Bednář bral vztah poměrně vážně a taky právě proto chtěl s Darou co nejdřív založit rodinu, ideálně chtěl, aby byla těhotná ihned. Ale Rolins rozjížděla svou kariéru a to, že jí tikají biologické hodiny, vůbec nebrala v potaz.

Karma ji dostihla

Na dítě zkrátka ještě nebyla připravená, a tak se Bednář posunul dál a dnes žije ve šťastném manželství s modelkou Lucií Hadašovou (31) a jejich dvěma dcerami Denisou (7) a Vanessou (4).
Pak možná Dara trochu litovala, že nad početím miminka ani nepřemýšlela a automaticky se rozhodla pro kariéru. Nicméně osud jí to vrátil ve chvíli, kdy chvíli po rozchodu s Bednářem nečekaně otěhotněla se svým dalším partnerem Matějem Homolou (44). Zpěvačka porodila dceru Lauru (10) a konečně to vypadalo, že jde o šťastnou idylickou rodinku.

Byla podvedená

Ale snad vůbec poprvé Rolins zažila to, že by ji muž podvedl. Homola to udělal a nevěra časem vyplula na povrch.To Daře dalo takovou ránu, že od něj odešla a rozhodla se tehdy teprve dvouletou Lauru vychovávat úplně sama. Byla zdrcená a zařekla se, že příště bude ve výběru svého partnera skutečně obezřetnější. O rok později se však začala ukazovat právě po boku Rytmuse a všem bylo jasné, že on všechny její rány zahojil.Ale potom je opět všechny otevřel.

Kde byla chyba?

Rolins si myslela, že konečně našla svého vysněného partnera, a skutečně to tak vypadalo. Rozchod tohoto hvězdného páru čekal málokdo, ale údajně prý nebyli tak šťastní, jak se prezentovali.

Dalším faktem je, že Rytmus chtěl s Darou další dítě, ale ona opět odmítala, stejně jako kdysi. Vypadá to, že velká rodina pro ni nikdy nebyla prioritou a že její dcera Laura jí bohatě stačí. Nejspíš v tom byl problém všech jejích vztahů, nikdy se nedívala příliš do budoucnosti a nic si neplánovala.

Zralí muži pochopitelně touží po založení rodiny, a když jim to žena odmítne poskytnout, jdou o dům dál. Rolins teď vypadá velmi šťastně, může se naplno věnovat kariéře a nikdo na ni netlačí s dětmi. Ale přece jen jí časem může začít chybět pevná mužská náruč a sdílení, nejspíš si zanedlouho začne brousit zuby na nového partnera, protože sama přece jen nikdy dlouho nevydržela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden