Můj kousek štěstí

Dara Rolins: Jak si udržet Nedvěda?

Estetických zákroků přiznala víc, před lety podstoupila například plastiku nosu.

Stárnoucí ženy nespokojené se svými životy a postavami bývají pečené vařené u plastických chirurgů. Proč se k nim však řadí i půvabná Dara Rolins (51), která by mohla mít na každém prstu deset chlapů?

Šíří se dohady, že si chce zkrátka jen udržet pohádkově bohatého bývalého fotbalistu Pavla Nedvěda (51), nejspíš se bojí, aby ji neopustil. A tak se pouští do podivných akcí.

S Méďou si zakládájí na image dokonalého páru.

Její plastické operace probírá takřka celý národ a mnozí nešetří kritikou na účet zpěvačky. Po posledním zákroku, kdy si nechala upravit obličej, si není podobná, zlí jazykové tvrdí, že má šikmé oči a vypadá jako Asiat.

Dara, která nedokáže být nad věcí a nechá se snadno vyvést z míry, zuří. Je prý třeba počkat, až se tvář z náročného zákroku vzpamatuje a bude svěží a krásná. Držíme palce, aby tomu tak skutečně bylo.

Těší se na to jistě i Méďa, ostatně kvůli němu to blondýnka nejspíš podstupuje. Chce pro něj být věčně mladá. Sám fotbalista si prý dělal legraci v tom smyslu, že musí svou drahou polovičku hodit do servisu, aby mu dlouho vydržela.

A Dara zjevně poslechla. Zda jí to pomůže ke spokojenému vztahu, je otázkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden