Můj čas na kafíčko

Dara Rolins našla na pár let u Rytmuse to, co by s jiným mužem dělalo problémy!

Můj čas na kafíčko

Dara byla doma tím, kdo „hází granáty“ a Patrik kupodivu tím klidnějším.

Na první pohled to byla dost nesourodá dvojice. Zpěvačka Dara Rolins (47) a její bývalý přítel, tvrdý raper Patrik Vrbovský (43), známý pod přezdívkou Rytmus, to spolu ale táhli docela dlouho.

Ačkoliv se Dara Rolins proslavila už v dětském věku jako Darinka Rolincová, začátky neměla jednoduché. Z pěveckého sboru jí v osmi letech vyhodili, protože nebyla týmovou hráčkou. Svěřila se do péče starší sestře a ta ji vzala k profesorovi zpěvu.

Zanedlouho vydala svoji první sólovou desku s neuvěřitelným prodejem 250 tisíc kusů. A než jí bylo deset, už se ocitla v anketě Zlatý slavík. V té době byla schopná absolvovat během léta tři sta koncertů. Připravila se tak trochu o dětství.

Svěřila se pod ochranná křídla

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden