Můj čas na kafíčko

Dara Rolins se stala terčem nenávistných příspěvků!

Můj čas na kafíčko

Na sociálních sítích se na zpěvačku vrhli nepřející závistivci.

Slavnou se stala už v devíti letech a z očí veřejnosti pak Dara Rolins (51) prakticky nikdy nezmizela. A po dlouhém hledání našla i toho správného muže.

Dalo by se říct, že Dara Rolins (51) přišla na svět jako dítě štěstěny. Jak sama uvedla, pokud by jí u kolébky nestály ony příslovečné sudičky, tak by ambice a píle samy o sobě nestačily. Jí se podařilo zkombinovat obojí, takže se slavnou stala ještě ve školním věku.

Rok poté, co ji vyhodili ze sboru, vydala desku!

Většinou máme v povědomí, že Dara Rolins byla kdysi Darinkou Rolincovou. Je to ale pravda jen částečně. V rodném listu měla totiž úplně jiné příjmení: Gambošová.

Ačkoliv to zní poněkud romsky, zpěvačka tuhle možnost popřela a poukázala na nějaké maďarské předky. K příjmení Rolincová přišla proto, že

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden