Můj kousek štěstí

Dara Rolins: Vana obložená zlatem. Přispěli jste i vy?

Zase trefa do černého! Dalším povedeným kouskem, jímž Dara Rolins šokovala národ sužovaný koronavirovou pandemií, je výstavka jejího soukromí.


Každý ví, jak je úspěšná, a kdyby někdo náhodou nevěděl, zpěvačka mu svůj luxusní život strčí až pod nos. Pochlubila se mimo jiné vanou obloženou zlatými kachličkami, ale i krytým bazénem či rozlehlým obývacím pokojem s krbem a obřím televizorem.


Na většině snímků nechybí ona sama, na mnohých se zapomněla obléknout s výjimkou titěrných plaveček. Dá se říci, že spolu s interiérem vystavuje i sebe, jak je ostatně jejím dobrým zvykem. Cena patrové vily za Prahou se odhaduje na dvacet milionů korun.


Na zahradě možno skákat na trampolíně, na prostorově velkorysé terase popíjet kávičku a zasněně hledět do přírody. Ruku na srdce, možná jste na zmíněný přepych korunovaný exkluzivními kachličkami interpretky dávné písně Zvonky štěstí přispěli i vy. Ptáte se jak?


Možná jste si za 499 korun koupili svíčku Lola, kterou navrhla. Nebo podložku na cvičení, takzvanou jógamatku, za 1990 korun. Jmenuje se VERMI.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden