Můj kousek štěstí

Dara Rolins: Zoufale vydělává. Není to nedůstojné?

Není to dávno, co nás překvapila zpráva, jaký má Dara Rolins příjem. Zpěvačka sama to s hrdostí přiznala. Nepatří k těm, kdo si stěžují, že nezavadí o práci. Naopak uvedla, že měsíčně vydělává miliony.


Je tedy těžko pochopitelné, proč se milionářka chová jako kramářka z pouti. Prodává zboží tak trochu problematické a neúměrně předražené. Dobrá, fanoušci se již smířili s tím, že jim interpretka dávného hitu Zvonky štěstí nabízí svíčku Lola za pětistovku. To není málo, běžně seženete vonné svíčky daleko levnější.

Dara namítá, že Lola není obyčejné zboží, ale malý zázrak. „Od samého začátku vývoje, což je devět měsíců, je mojí srdcovou záležitostí,“ říká o svíčce, na níž se prý podíleli odborníci v Paříži. Vedle svíčky nabízí podložku na cvičení jógy, umělecké dílo s nápisem VER MI. Za 1990 korun může být vaše.

Pokud je zpěvačka tak bohatá, jak neustále zdůrazňuje, zůstává otázkou, zda by neměla v těžké době spíš pomáhat, než prodávat podivné, na první pohled nestydatě drahé předměty. „Mým cílem je zprostředkovat lidem věci, které vidí v mém životě nosit, jíst, používat,“ říká zpěvačka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden