Můj čas na kafíčko

Dárek na usmířenou šokoval Jiřinu Šejbalovou jednou příjemně a jednou nepříjemně!

Můj čas na kafíčko

Překvapení, které jí připravil bohatý milenec, zůstalo bohužel utajeno.

Dovedla si vychutnávat život naplno. V mládí byla dračicí, která se těšila se přízni mužů. Jiřina Šejbalová (†75) se pak sice provdala, ale milenci se v jejím životě dál vesele střídali!

V jednom dobovém týdeníku se čtenáři kdysi mohli dočíst, že svůj první „honorář“ dostala Jiřina Šejbalová (†75) už jako osmiletá holčička.

Jednalo se o kytičku fialek a sněženek od jedné staré paní a malá slečna ho dostala za svůj skvělý zpěv v kostele. Ta paní netušila, jaký životní úspěch onu holčičku čeká a jaký prožije bouřlivý život.

Manžel všechno věděl

Hlas měla Jiřina opravdu osobitý a také se jím původně chtěla živit. Mohla vyniknout jako operní zpěvačka v brněnském divadle, ale tuhle cestu musela vzdát. Na vině byla nemoc hlasivek, která pak přispěla k

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden